Våra Dvärgpinscher har tävlat

Nya hem till våra Dvärgpinscher

Förlåt att jag varit lite frånvarande från bloggen. Har varit en del att stå i hemma och med våra dvärgpinscher. Äntligen har det blivit lite stabilare hemma med alla hundar hos oss och flocken hittat varandra. Ibland kan det bli ganska tumult i en dvärgpinscher Värld. Vi på kennel har Ju under våren fått tillbaka Några hundar där Matte eller Husse ej klara av att ha sina småttingar och då har vi på kenneln tagit tillbaka dem och sett över deras små liv och letat efter Nya hem allt inom sin tid.

dvärg pinscher

Ny har vi äntligen fått hem till alla och Välkomnar alla Nya Välkomna till Våran Kennel På Katares Mystery!

Här hemma har vi Dexter, Nisse, Mike,Max och Vilja boendes och denna flock fungerar toppen Hos oss. Pojkarna Power mäter ibland medans vilja bossar och säger ifrån till Killarna. Just nu är Vilja hos Min son och svärdottern för lite vilo period då hon har ont i sin muskulatur lite. och Pojkarna vill gärna inte låta henne vara så är tacksam att Kimmo och Sofia tar hand om henne Just nu.

Vad har hänt under sommaren?

Vi har varit På några utställningar men inte på s många som vi brukar utan vi tyckte att både hundarna och vi behövde lite time out. Och det var skönt för vi fick tillbringa våran tid på valpkullen vi hade hemma och på våra nya 2 pojkar som vi har här hemma. Valpkullen mellan Dexter och Tindra helt underbar och fått 2 fina hem. Lille tiken har vi exporterat till England till nya ägarna Aileen Coull och Heather &Donald Smith. Detta var en så spännande sak för mig att exportera en valp till ett annat land och Öppnade en annan värld av Dvärgpinscher för mig. Detta har jag mycket att Tacka Carola från Camalis för då jag fått förvalta/Köpa Finaste Camalis Hot as Hell (Nisse) av. Nisse och jag blev Crufts kvalificerade och Åkte till Birmingham i år till Crufts och Tävlade. Där Träffade vi nya bekantskap av olika domare och Uppfödare. Helt underbart. Tack Carola för denna underbara pojke och möjligheterna med killen.

22015240s

Hanen som kallas för Lille Diesel fick Komma till oss på kennel tillbaka då Ibland så kanske man tagit ett beslut som inte blev som man ville. Men Diesel har fått ett Nytt hem På Björnakroken`s Kennel med Zuzan Hagelin. Tack Zuzan att du ville ta emot Lille Diesel.

Katare´s Mystery Delicious vindiesel

Sen har vi haft våran Härliga Dvärgpinscher King från våran första kull Här på besök. Meningen med hans visit var att åka ut på utställningar med han och Försöka oss på det svenska championatet. Gissa om Jag som Uppfödare är Lycklig. Vi åkte till ASKERSUND och domare för dagen var Anette Edlander. Jag hade med mig Mike som skulle gå valp King i championat klass och Göran. Å. tik Heta som skulle gå öppenklass för tikar.  Jag visste inte att denna dag skulle bli att Minnas för mig. Lille mike blev BIR valp med Jätte härlig Kritik. King han blev SVENSK CHAMPION min första svenska Champion i Kenneln. Heta Blev Även Svensk och finsk Champion denna dag. Stort TACK till Victoria som tar hand om King så väl.

Svensk champion I askersund
Svensk champion I askersund

 

Sen har Max Gjort premiär I valp utställning för Dvärgpinscher. Max ställdes på en Inoff i södertälje och blev BIR valp och BIG 5 . Domaren var storm förtjust i denna pojke. Sen var det dags för Max igen på SSPK i eskilstuna där han vann klassen för valpar 4-6 Månader med en sådan toppen kritik som gav mig gåshud och glädje tårar. Han blev BIR OCH BIS 3 denna utställning. Tack Till Göran Å Theneican`s kennel för denna fina pojke vi får förvalta hos oss. Det finns inte en människa som han inte har charmat än och alla vill stoppa han i sin väska. Denna härliga Juvel.

BIR valp På sspk Eskilstuna
BIR valp På sspk Eskilstuna

Igår var vi på Utställning i Täby Nationell. Dagen var solig och Jätte glatt. Ida skulle ställa Mike i valp klass och Nisse i Unghundsklassen. Mike blev 3:a i valpklassen ( öronen var ostabila för dagen) Mike charmade domaren men räckte inte riktigt fram men pojken visade sig så snyggt i ringen.Och Ida som alltid så Himla duktig.

Sen var det Nisses Tur att gå in i ringen för dvärgpinscher. Unghundsklass 1:a med Exl och CK . Sen var det dags för Konkuransen. Nisse blev 3:je Bästa hane och Kammade Hem Cert med Ida som handler. Ida och Nisse har börjat fungera så toppen i ringen med varandra. Härligt att se denna par.

Nisse tredje bästa hane med Cert I täby Nat.
Nisse tredje bästa hane med Cert I täby Nat.
Mike snyggingen
Mike snyggingen

Sen var det dags för mig att Göra Premiär I Podengo ringen. Jag har fått äran att ställa en Podengo flicka som heter Lucy. Matte heter Nettan och Husse Alli. Jag bara älskar när det finns ett sdant engagemang från Husse och matte att värna om sin diamant som skall in i ringen och värderas. Lucy som är en glad och ärtig liten tös som vill Pussa allt och alla var så Himla duktig i ringen.

Detta var Lucys första officiella utställning: Junior klass 1 med Exl och CK  I Konkuransen blev Lucy 3:je bästa tik med R-cert. S underbar dag. Och jag är s glad som kunde leverera att ställa en podengo tös som är helt underbar. Lucy kan man följa på hennes egen blogg: Lucy Podengo

Tredje bästa tik Med R-CERT
Tredje bästa tik Med R-CERT

Tack Nettan och Alli för denna härliga uppdrag med Lucy och få utvecklas med henne både i träning och utställning.

Till mina resevänner till utställningar vill jag bara rikta ett TACK för att ni finns och vill dela resa,utställning, glädje, våran härliga ras dvärgpinscher tillsammans.

Tack Till Ida min dotter för att du finns och delar mammas intresse och finns med mig i ringarna och i mitt Liv. Mamma Älskar dig!

Ta hand om er!

Puss och Kram// Katja

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.