Min resa till Tyskland med våra Dvärgpinscher

Jösses vad tiden hinner gå iväg och jag hinner inte riktigt med den. Det har hänt en del under hösten med våra dvärgpinscher. Vi har gjort en del ändringar här hemma och vi har varit på utställning och vi har varit på en utomlandsresa till Tyskland för att vara med på utställning. Vi väntar även på att Tiken Maya skall börja Löpa så vi kan ha den planerade parningen som är tilltänkt.

Nu till Hösten så har jag varit iväg med Nisse till Nykvarn för att göra en Bph med honom och det gick toppen för oss. Jag tror nog att test ledarna tyckte att jag hade trevliga dvärgpinscher då även Maya gjorde sin Bph med sin matte cilla och vi fick godkänt på båda individerna. Härlig känsla att Nisse och Maya klarade av Bph så bra. Känns skönt att kunna ha känd mental status på de blivande föräldrarna.

Nisse gjort BPH i Nykvarn
Nisse gjort BPH i Nykvarn
Maya gjorde BPH
Maya gjorde BPH

Jag har varit iväg och fotograferat en del under september månad och det har varit några ringträningar där det har varit ganska många som har varit med och tränat med sina hundar. Fotograferingen har gett mig en slags glädje i själen när jag fått fotografera fina barn och fina hundar. Dvärgpinschrarna har får agera modeller en del då jag testat olika objektiv för att bli bättre och bättre att fånga det jag ser för ögonblicket. Jag vill inte att bilden skall vara tillgjord utan det skall finnas en händelse ett ögonblick som säger mer än tusen ord. Jag är oerhört glad för alla som velat använda sig av mig som fotograf och till er som vill att jag skall fotografera er framöver.

Cane Corso Tös
Cane Corso Tös
Samantha 4 år
Samantha 4 år

Vi har varit på en resa till Tyskland och varit på Utställningen Bundensieger. Denna resa var rolig och händelserik på alla vis. Men mest är vi glada för framgångarna för Våran fina Dexter som blev Bästa hane och BIM och Bunden sieger 2015 på lördagen. Så vi fick 2 x Cert och CACIB Och Dexter blev Crufts kvalifiserad för 2016.

Bunden sieger 2015  Dexter och Katja
Bunden sieger 2015
Dexter och Katja

Denna utställning ställde jag även Blanco Piratas Karat och han blev Bunden sieger veteran 2015 .Härlig kille att Visa och att ha göra med<3

Bunden Sieger veteran 2015 Katja och Kalle
Bunden Sieger veteran 2015
Katja och Kalle

Jag vill tacka min dotter Ida för all stöd och att du gjorde denna resa med mig. Jag vill även tacka mina vänner Jaana och Erika för alla roligheter och att ni följde med På denna resa. Grattis Erika för dina framgångar med Camino på Herbst sieger 2015 härligt att se er att bli short listad i BIG Ringen.

Några av våra han hundar har blivit bokade för parningar mer info om detta kommer senare. Nu väntar jag på att Mayas Löp skal börja sen är det några utställningar som vi skall På. Först ut Växjö Med Max och Elvis.

Kram till er alla !

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.