Maya dygn 62

Dygn 59 på bilden
Dygn 59 på bilden

62 Dygn
62 dygn

Här hemma så går vi i väntans tider. Mayas  mage har växt så mycket så för oss känns den igen som Kinderägg delux. Jag hoppas på att Maya skall föda 4 småttingar, varav jag önskar att det finns en tik för oss att behålla i kenneln.

Maya har idag mått lite dåligt och tempen har sjunkit på henne. Maya är väldigt lugn och har bonat in sig i valplådan och det märks att hon känner sig trygg i miljön och oss här hemma.

Idag ville maya inte ens äta så vi hoppas på småttingar snart. Väntans tid är lång.

Det finns specifika namn till dessa småttingar sedan förra året när denna kull skulle bli planerad.

Min vän som somnade in var med i bilden att få komma med namnförslag och för mig är det viktigt att hedra hans minne och för allt han stod för. För mig finns han i mina tankar varje dag och jag saknar samtalen och närvaron från honom.

Till denna kull är det hans hane Dexter som skall bli pappa för andra gången.  Dexter har en kull sen innan varav en valp såldes till Aileen och Heather i England.

För att hedra min vän Görans  minne så återkommer jag med namnen när de små är födda och registrerade.

Jag önskar er alla en underbar dag, och ta hand om er ?

Kram Katja från valplådan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.