Nu är E-kullen född

Dvärgpinscher kull E är födda den 1:a Februari 2016.

Nu har kullen kommit och det blev 3 röda hanar och 3 röda tikar hos oss i kenneln. Mamma Maya skötte sig så fantastiskt och är en toppen mamma till de små.

De små är idag 12 dygn gamla och en del av dem har börjat öppna ögonen. Alla har en fantastisk röd färg och utvecklas precis som de skall. Det finns några valpar lediga för dig som vill köpa en härlig hund som sällskap eller varför inte en tävlings kamrat inom det mesta som utställning eller aqility.  Man ser tydligt i valparna att pappa Dexter finns även inblandad i utvecklingen. Gillar när de har starka fina underkäkar.

Här kommer lite bilder på de små:

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.