E-kullen våra små dvärgpinscher valpar 4 veckor

Våra härliga Dvärgpinscher valpar har hunnit bli 4 veckor gamla och det är nu det roliga börjar. De små börjar få sina personligheter alla 6 stycken. Mamma Maya är så duktig som tar hand om sina småttingar. Inte lätt att sköta alla dessa 6 stycken som har blivit så livade bara på några dagar. Till helgen så kom Mayas matte Cilla och hennes  fästman och hälsade på Maya och valparna. Det blev kärt återseende efter många veckor ifrån varandra. Maya blev så glad men ändå lite frågande och vaktig och tydde sig gärna till mig och kollade på mig ungefär som att du har väl koll på att de inte tar med sig mina bebisar.

Till helgen kom det även valpspekulanter och ville se om de skulle köpa sin valp som de hade pratat om att skaffa. En familj hade fått rekommendationen att hälsa på oss i kennel då de hade ansett att vi är bra i vår kennel. Känns bra att det finns härliga människor som tycker det om oss.

Nu har nästan alla våra dvärgpinscher valpar ett hem. Känns toppen. Några skall fortfarande komma och titta och känna efter hur det känns och det gör de alldeles rätt i. Att känna efter och tänka noga eftersom det är ett ansvar att i så många år vara tillsammans med sin lilla hund.

Här några bilder på småttingarna:

Såld
Såld
Såld
Såld
Såld
Såld
Såld
Såld
 Såld
Såld
Svart Hane
Ledig

Är du intresserad av en dvärgpinscher valp från oss så tveka inte att höra av er!

Valparna är leveransklara 29 Mars och då är de vaccinerade, veterinärbesiktade och chippade. Med valpen följer en försäkring från Agria !

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.