Tiden Flyger

Ibland önskar jag att tiden stod still eller kanske skulle jag behöva sparka mig själv lite mer till att uppdatera det som händer i vår kennel.

Det har ju hänt en del sedan sist jag skrev och vissa saker är mer spännande än andra.

Jag var ju iväg till Crufts med mina vänner. Jag är så glad över att de följde med. Väl på Crufts så var det 3 stycken katares hundar som ställdes.

Katare`s Mystery Only-Lonely- Creme la Rosabaya- Delicious Vinletty och sen ställde jag min underbara hane Camalis Hot as hell.

Att vara på denna utställning och få röra om lite grytan var så himla roligt. Delicious vinletty blev Reservtik på crufts och detta har jag än ej kunnat ta in. Sen blev Creme la Rosabaya 5:te Bästa tik, helt galet underbart. Pojkarna King och Nisse placerade sig tyvärr inte men det skötte sig så fantastiskt bra.

Alla dessa resor till Crufts är så minnesvärda att få vara med om. Nästa år är vi på igen.

Min Nisse stannade kvar i England utlånad till Aileen Coull och hennes kennel. Aileen har ställt Nisse med fantastisk resultat som BIS 2 i en open show.

Vi åkte även till Malmö Internationella och där blev Katares Mystery creme La rosabaya Pixi BIR . Jag är så Himla stolt och glad för Pixis och Paulinas fina framsteg och vilket härligt jobb Paulina lägger ner på sina hundar.

Sen har vi varit iväg på Västerås Nationella och där blev Theneican `s Franciskus andra bästa hane med Cert och Lucky Loifs Fireproof  blev andra bästa hane i unghunds klassen med exl.  Yra från katares mystery fick Vg för dagen då hon inte hade riktigt påskjut i steget.

Nästa utställningar för oss är lite inoff med våra småttingar.

Alla valpar har fått härliga hem och kommer att ställas ut i år.

De som kommer att visas på utställningar är Härja, Onni, Bosse och Bella.

I skrivandes stund är jag jätte trött och måste få återkomma med att skriva mer senare

Ha en toppen dag //Katja

Theneican`s Francikus  Andra Bästa hane med CERT
Theneican`s Francikus
Andra Bästa hane med CERT

Onni

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.