F-kullen är född

Den 10 Juli föddes våran efterlängtade F-kull. Mamma Vilja (Lucky Loif`s Electra glide) började valpningen vid 18 tiden och allt vart klart vid 01 tiden på natten.

Resultatet blev 3 tikar och 1 hane. Pappa till kullen är Theneican`s Maestoso (Mais) En hane som jag bara älskar både utseendemässigt och mentalt. Vi fick nöjet att ha Mais hos oss ett tag det var väldigt trevligt att få honom då det fans valp spekulanter som ville träffa båda föräldrarna.

Valparna vägde mellan 140 gr – 163 gr och alla mår toppen. Vilja var väldigt stor om sin mage och man gissade på att hon skulle föda upp till 7 valpar. Men denna lilla tös lurade alla och det blev 4 stycken precis som veterinären sa.

Röntgen bild på Våran F-kull
Röntgen bild på Våran F-kull

Idag är valparna 9 dagar gamla och har gått upp i vikt jättebra. Tyvärr så har jag ej fotat kullen så mycket än då jag låtit Vilja vara i fred med sina små. Bilderna som finns är tagna med mobilen. Tänker fota valparna med kamera när de är runt 14 dagar och börjat öppna ögonen.

Till denna Kull söker vi trevliga familjer som gärna vill ha en Dvärgpinscher att utöka sin familj med. Vi söker även fodervärd till en tik, en fodervärd som är intresserad av utställning.  Fodervärden bör ej bo längre bort än 10 mil från oss.

Kanske en blivande stjärna
Kanske en blivande stjärna
Kärlek <3
Kärlek <3
3 tikar 1 Hane
3 tikar 1 Hane

Snart har de små även sina fina namn registrerade. Skall bli kul och spännande att se vad det blir av dessa i framtiden.

Carpe Diem <3

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.