Engelsk Champion

Jag kan ej beskriva i ord hur stolt jag är över att fått den första Dvärgpinschern i sverige och nog inom norden ENGELSK CHAMPION. Lilla Ida som hon kallas för i England ägs av Aileen Coull och Heather and Donald Smith. Hon heter Katares mystery Delicious VinLetty 15 månader gammal och tog hem championatet.

Vill sända en tanke till min vän Göran som gick bort för ett år sen att vi gjorde det Vännen. Din och min tanke när kullen blev planerad var: ”Tänk om vi får den första engelska championatet i england med svensk uppfödd dvärgpinscher något som ingen annan åstadkommit”. Jag vet att du skulle ha blivit så stolt över detta min vän så kan ej beskriva den glädjen som skulle blivit från oss tillsammans! Jag är dig evigt tacksam att jag fick låna dDexter av dig som är pappa till kullen och idag ägs av mig. En pojke som vi förvaltat väl sedan din bortgång. Ida var en av dina favorit handlers och nog en tjej som betydde en del för dig! Jag vill även tacka din fru Annika för all möjlighet med Dexter <3

Så vi gick till historien min vän med denna lilla tös Ida!

Namnet Ida fick hon då Aileen och Heather tyckte om det svenska namnet och att när de var här och tittade över valparna så tog min dotter Ida championatet på Peyton`s dexter-design-of-quebracho-domare för dagen var Jeanette Lemmeke. Denna dag hade du väntat på men somnade in månaden innan. Dexter och Ida har varit ett radarpar i ringarna skall du veta! Vi saknar dig <3

Jag vill även tacka min vän Carola Håkansson som är en del av min Englands historia då jag kvalificerade Camalis Hot as Hell till Crufts och åkte dit 2015 och tävlade och Nisse blev Crufts Junior vinnare Dvärgpinscher 2015, denna resa gjorde att jag lärde känna 3 fantastiska människor i England: Aileen, Heather och Donald. Så tack min vän Carola för möjligheterna!

Tillsammans har vi gjort Dvärgpinscher historia !

Tack alla som har supportat oss i vår kennel och tack till alla underbara valp köpare <3

Kram Katja

 

katares Mystery Delicious VinLetty
katares Mystery Delicious VinLetty
Vi gjorde det !
Vi gjorde det !
VinLetty 15 månader
VinLetty 15 månader

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.