Parning

Idag har jag fått den härliga nyheten att våran Katares mystery Only-Lonely (King) skall bli pappa till en härlig tik (Rumblerush’s Eurythmics )  som kallas för Jasna. Denna tik, som kommer från Finland, är en fantastisk individ både mentalt och i utseende. Jag tror mycket på denna kombination. Kingen är från våran första Dvärgpinscherkull som vi fött upp i kenneln och Kingen har även fantastiska resultat inom utställning. King har även gjort Ipo test i tyskland. Victoria och Mario som har King på foder är 2 fantastiska personer inom hund då de även har Hundskolan Fairytails.

Jag önskar all Lycka till Mika och Jasna och de kommande småttingar där Ultra kunde konstatera minst 3 små juveler.

King finns till förfogande till friska och sunda tikar!

Kram Katja

 


Recommended Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>