Liten Uppdatering

Mycket händer på så kort tid och ibland känns det som att hemsidan blir lite på efterkälken pga av min glömska, att den faktiskt finns och är så himla fint gjort av Bå och mellan varven påminner mig att det är dags för uppdateringar.

Nå, vad har hänt under hösten: Vi har ställt ut en hel del med en del bra resultat och andra utställningar med mindre bra resultat men vi är glada och Nnöjda och har roligt på alla vis man kan ha. Jag är så glad för alla mina valpköpare som tar hand om valparna och hundarna så bra och att ni skickar bilder till mig värmer mitt hjärta.

Jag var iväg till Tyskland med min fina kusin Krista. Kan säga att det kanske var tokigt av mig att köra själv 320 mil men det var värt det. Att få umgås med Krista var toppen på alla vis och vi hade så roligt och vi fick med oss hem Bundensieger 2016 Med max och med kalle som tog hem tre titlar som veteran.

Är tacksam för att jag får förtroendet av andra hundägare att ta med deras hundar och visa dem och lyckas göra väl ifrån mig.

Lilla Stanley har blivit ställd med fina resultat och han har utvecklats massor i sin kropp och vilken liten naughty boy detta är, så man får skratta i tid otid.

Vi har en nykomling i kennel som heter Björnakroken`s velma och är efter våran egen uppföda hane Katare`s mystery Moonsoon-storm. Velma bor hos min fodervärd Ulrika med hennes familj. Velma kommer följa med mig ut på utställningar en hel del under åren och även matte Ulrika skall ställa Velma.

Lilla Medina som bor hos familjen Koroley på foder skall ställas ut första gången nu på söndag tiden går fort, damen är redan 4 månader.

Medina 4 månader
Medina 4 månader

Det är inte många utställningar kvar detta år för oss men lite till skall vi försöka ställa och ha roligt med andra valpköpare till oss.

Våran Lilla Härja som är på foder hos Kajsa gjorde debut som Junior i Växjö startade fint genom att bli andra Bästa tik med R-cert. Så himla stolt för denna lilla dam som har utvecklats så himla mycket på kort tid och är så duktig i ringen.  Stort tack till dig Kajsa som tar så väl hand om den lille diamanten <3

Nu til helgen blir det ringträning på lördag och utställning på söndag.

Någon överaskning skall vi väl kunna tillhandla med snart även. Och nu är det bara 30 dagar kvar så hämtar vi hem våran nya tillskott Brian- Honkivaaran Musta Barbaari .

Inget är som väntans tider!

Ta hand om er alla

Kram Katja

Växjö Int
Växjö Int

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.