17 Dygn Gamla

Nu har våran H-KULL blivit 17 dygn gamla.

Tjejerna växer så det knakar och alla mår jätte Bra med sin mamma Niki.

Niki har varit en jätte duktig mamma som Gärna har velat ha sina småttingar under pläden i valp lådan vilket i sin tur ej riktigt resulterat det som hon vill. Så Niki råkade krafsa på av valparna med sina klor så de fick små skrapsår på baken vilket försvinner men att vara en mamma som vill gärna boa in dem under och ej får alla under som hon tänkt sig.

Nu har tjejerna öppnat sina ögon och världen blir mer spännande för varje dag. Om en vecka så kommer dessa små få flytta ner till andra i familjen och vänja sig att det finns pojkar som bor även här . men först bara genom gallret sen får vi se efter en vecka om Niki tillåter pojkarna att besöka hennes juveler.

Kärlek
Kärlek

Vi har en tik ledig fortfarande som vi söker halv fodervärd till. Någon som gärna är utställningsintresserad och bor nära Stockholm.

Är du intresserad så Hör gärna av dig till Mig Katja på katzingkatja@gmail.com

Flickorna
Flickorna

Önskar er alla en bra dag <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.